Nimet paljastuvat!

Heips vaan kaikille! Tämä pieni nimikisamme on päättynyt, ja kolmen hahmon nimet ovat nyt selvillä! Tässä postauksessa saatte tietää voittajat!

Nimien valinta oli TODELLA VAIKEAA. Kaikkien nimet olivat ihania, mutta nyt on aika julistaa ne kolme parasta, mitkä valitsin kolmelle tarinan henkilölle.

Mutta mitä nimiä ehdotettiin?

 

 

1. Henkilö: Tyttö, jolla ruskeat hiukset ja vihreät silmät.

Janet, Eileen, Niao, Pearl, Olive, Edla, Emily, Kielo, Rubyana, Sybill, Sasha, Edwina, Leah

2. Henkilö: Tyttö, jolla vaaleat hiukset ja ruskeat silmät.

Melody, Coral, Kata, Eaven, April, Lilian, Lea, Leena, Lizy, Evanne, Marie, Caroline, Natalie

 

3. Henkilö: Poika, jolla ruskeat hiukset ja siniset silmät.

Jeremiah, Ralph, Leo, Levil, Lean, Elias, Jack, Henry, Orville, Raymond, Edvard, Calvin, Joshua

 

 

Ja ensimmäisen henkilön nimi on…

Niao!

Ja tätä nimeä ehdotti Moonzku! Ensin mietin tosi tarkkaan, otanko tämän vai jonkun englanninkielisen. Sillä Niao tarkoittaa kiinaksi lintua. Mutta eipä se mitään haittaa! Niao on kaunis nimi!

 

 

Toisen henkilön nimi on…

Melody!

Tätä nimeä ehdotti Kastehelmi! Olen törmännyt tähän nimeen aiemminkin monta kertaa, mutta nyt vasta tajusin miten kaunis se on. Kiitos Kastehelmi!

 

 

Ja sitten, kolmannen henkilön nimi on…

Raymond (Ray)!

Raymond oli siis Olivian ehdottama nimi. Raymond nimenä kuulostaa ihanalta. Ja tykkäsin siitä, kun Olivia oli laittanut mukaan nimen lyhenteen – Ray. Kiitos ihanasta nimestä!

 

 

 

Eli Olivia, Kastehelmi ja Moonzku; te sitten saitte keksittyä minun tarinaani ihanat nimet! Siitä tulee kolmeosainen jatkotarina. Vaikka sen julkaisussa saattaa kestää. Teidän palkintonne on siis se, että teidän ehdottamat nimet pääsevät tarinaani, mutta saatte myös halutessanne jotain muuta. (Melkein kirjoitin tuohon kohtaan pientä. 😆) Pääni raksuttaa täyttä päätä, mutten keksi mitään. Ehdotuksia?

Ja suurkiitos kaikille jotka osallistuivat! En olisi arvannut että päätös olisi näin vaikea! 😅 (Olin ihan hermorauniona.) Ja tämähän on vain tällainen pieni nimikisa. Minulle merkkaa paljon että osallistuitte! <3

11 kommenttia

 1. Ihanaa kun mun nimi pääsi! Ja onnea Kastehelmi ja Olivia❤

  Vastaa

 2. Okei tää alkaa oikeesti olla pelottavaa, mä oon voittanut jo kolme kisaa xdd. Joka tapauksessa ihanaa, että löysit hyvät nimet ja onnea Oippa ja Moonzku! <33

  Vastaa

  1. Oletko? 😆 No ei voi mitään, Melody on vaan ihana nimi!

   Vastaa

 3. Onnea Moonzku, Kastehelmi ja Olivia! Voittajanimet ovat ihania. 💚

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *