Me vastaan aikuisuus -esittely

Moiks kaikki! Nyt on luvassa uusi juttu; uusi jatkotarina! (Tai no, kirjasarja?) Sen nimi on siis ”Me vastaan aikuisuus”. (Oh no, siitä tulee mieleen heti Minä vastaan marraskuu!)

Tämä postaus ei ole tarinaa, vaan tässä esittelen henkilöt sekä muutenkin tämän juonta. Älkää huolehtiko, en paljasta tässä mitään tärkeää. Vain vähän ”taustatietoa”. Joten, menemme nyt tähän esittelyyn. Toivottavasti saatte tolkkua näistä hahmoista ennen, kuin alan kirjoittamaan tarinaa. :D

 

 

Victoria

Koko nimi: Victoria Lisa Austen

Sukupuoli: tyttö

Ikä: 14 vuotta

Syntymäpäivä: 7.7

Ulkonäkö: Vaaleat, hieman kiharat hiukset, jotka ylettyvät melkein lantiolle. Kirkkaanvihreät silmät. Aika hoikka. Sirot kasvot ja nenä.

Luonne: Ystävällinen, mutta suuttuessa näyttää todellisen puolensa. Hajamielinen ja unelmoiva. Ei välitä paljoa säännöistä ja ohjeista, sillä hän ei oikeastaan edes kuuntele niitä.

Vaatetyyli: Tiukka, mutta hillitty. Tykkää koruista ja pitkistä, liehuvistat takeista.

Kiinnostuksen kohteet: Pojat – varsinkin tummatukkaiset, unelmointi ja elämän pohtiminen.

Läheisiä: Nathaniel, hänen niin sanottu ”poikaystävänsä”, josta hän vain haaveilee.

 

 

 

Sandra

Koko nimi: Sandra Sadie Murray

Sukupuoli: tyttö, tuntee itsensä välillä pojaksi

Ikä: 14 vuotta

Syntymäpäivä: 26.2

Ulkonäkö: Lyhyet ja paksut vaaleanruskeat hiukset. Eloisat, pähinänruskeat silmät. ”Iso” muihin verrattuna. Terve ja voimakas.

Luonne: Rohkea ja innostuva. Innostuu kaikesta uudesta eikä epäröi kokeilla mitään. Hauska ja seurallinen – tosin joidenkin mielestä liian, no, energinen.

Vaatetyyli: Retro. Pitää usein ruskeaa  takkiaan, sillä se kuuluu hänen lempivaatteisiinsa. Tykkää pitää vaatteita, jotka sopivat hänen hiuksiinsa. Lenkkarit ja reppu kuuluvat myös varustukseen!

Kiinnostuksen kohteet: Kaikki uusi, kiinnostava ja hurja. Urheilulajit, joissa täytyy todella pinnistellä voittaakseen.

Läheisiä: Kaksoissisko Sabrina sekä hänen serkkunsa Fiona

 

 

Lilah

Koko nimi: Lilah Mandy Barter

Sukupuoli: tyttö

Ikä: 13 vuotta

Syntymäpäivä: 17.12

Ulkonäkö: Lyhyt ja pieni, joka ärsyttää usein häntä. Pitkät ja ohuet mustat hiukset. (Niitä ei ole värjätty!) Tummat, siniset silmät, jotka näyttävät violeteilta.

Luonne: Ujo , hiljainen ja vakava. Säikähtää kaikkea helposti ja on joskus epävarma itsestään. Pitää ajatuksensa visusti sisällään. Kuitenkin todella fiksu. Vaikka hän onkin ujo ja hiljainen, ei pidä unelmoinnista ja keskittyy tosiasioihin. (Lilah on pesunkestävä introvertti.)

Vaatetyyli: Hameet, ja kaikki sievä. Ei pidä kirkkaista väreistä. Sen sijaan violetti, sininen ja musta sopivat mainiosti.

Kiinnostuksen kohteet: Matematiikka, kielet ja kaikki jossa tarvitaan älyä. (Paitsi pulmapelit.)

Läheisiä: Ei ole.

 

 

 

Tarina

Mikä tämän ”Me vastaan aikuisuus”-juttu oikein on? No, kerron siitä nyt.

Idea on yksinkertainen. Me emme halua tulla aikuisiksi, joten siksi olemme sitä vastaan. Mutta miten ihmeessä aikuisuuden ja aikuistumisen voi pysäyttää? Tarvitaan työtä, paljon työtä, jotta se toteutuisi.

NAL eli Nuorten Aikalaitos (tai Taikalaitos, kuten jotkut sitä kutuvat) toimii sitä vastaan. Työntekijät ovat kaikki nuoria, noin 11-17-vuotiaita. He toimivat estääkseen aikuistumisen.

Kutsua NAL:aan ei voi saada kuka tahansa. Ihan kuin Harry Pottereissa, sinne täytyy olla tarvittavia ominaisuuksia. Jos haluaa päästä kiireellä aikuiseksi, en usko että pääset sinne. Kutsun voi saada minkä ikäinen nuori tahansa.

Laitos toimii salassa, siitä ei tiedä kuin ne, jotka on kutsuttu sinne.

Me vastaan aikuisuus on siis tarina (tai kirja, jos sitä sellaiseksi saattaa kutsua) joka kertoo Victoriasta, Sandrasta ja Lilahista ja heidän työstään tuossa laitoksessa.

Tämä tarina tulee olemaan järjestyksessä:

 1. Fantasiaa, totta kai.
 2. Romantiikkaa, siltä ei voi välttyä!
 3. Jännitystä, tietenkin sitä täytyy olla vähän!

 

 

 

Okei, siinä oli! Itse tarinan kirjoittaminen on vasta alussa, mutta saan toivottavasti joskus ensimmäisen osan tehtyä. ;)

Minulla oli suuria vaikeuksia päättää näiden kolmen nimiä. Ehdokaslistalla olisi ollut esim. Mallory, Luna ja monta muuta aivan ihanaa nimeä, mutta olen jo käyttänyt niitä parissa jutussa. ;) Eli Victoria, Sandra ja Lilah. Eivätkös nekin ole mahtavia nimiä?

Ja he kaikki kolme ovat lempihahmoissani! (Jep, vaikka en ole edes tarinaa kirjoittanutkaan.)

Kiitos kun luit ja toivottavasti pidit! <3

18 kommenttia

 1. Hyvä ”esittelypostaus”! 😀 Kerroit hyvin noista hahmoista ja tarinasta – ainakin minä odotan innolla että saan alkaa lukemaan tätä tarinaa!
  Ja Victoria on ihana nimi – jotenkin kiehtova, ehkäpä? 😂 Ja Sandra ja Lilah ovat myös kauniita, eli voin sanoa että olet nimien keksimisessä onnistunut! 🍂
  No joo, ylipäätään ihanaa että tulee uusi jatkotarina!

  Vastaa

  1. Kiitos paljon Vilja! 🤍🌿 Ihanaa että onnistuin tässä! :) Ja samaa mieltä, Victoria on niin ihana nimi! 🍪

   Vastaa

 2. Joo, Vilja taisi sanoa tärkeimmät;)! Tässä vaiheessa Victoria on lempi hahmoni:D! Lilah ja Sandra on aivan ihania nimiä (niinkuin Victoriakin)! Mä en malta odottaa että julkaiset ensimmäisen osan, joten, TEE SE NOPEASTI, tuo oli käsky.

  Vastaa

  1. Okei, okei! :D Yritän saada tehtyä sen mahd. nopeasti! 💙

   Vastaa

   1. Milloin sä julkaiset ensimmäisen osan? Pahoittelut, mä olen tosi kärsimätön😩!

    Vastaa

    1. Voi, ihanaa että odotat sitä! Mutta siis, minulla on ensimmäinen osa vielä kesken, katsotaan milloin saan sen julkaistua! 😉

 3. Mä tuota… muistutan aika paljon Sandraa, oikeasti! Mutta kuulostaa jännältä! Hyvin selitit kaiken tarpeellisen. Mä välillä raivostun kun surffailen netissä etsimässä esimerkiksi joidenkin fiktiivisten hahmojen syntymäpäiviä😅

  Vastaa

  1. Kiva kuulla! 😄 Syntymäpäivä on totta tosiaan tärkeä tieto! 🦋

   Vastaa

 4. Noi nimet ON ihania!!
  Kuulostaa(ja varmaan onkin) sellaiseltä kirjasarjalta minkä haluaisin lukea.
  Victoria, Sandra ja Lilah vaikuttaa ihan mahtavilta hahmoilta! (Mun oli pakko saada kirjottaa heidän nimet)
  Mä en nyt tiedä kuka heistä olisi lempihahmoni, joten ne kaikki on mun lempihahmoja!

  Vastaa

  1. Kiitos paljon Emma! 🤍 Tällaista palautetta on ihanaa saada, toivottavasti pidätte tarinasta itsestään kun saan sen kirjoitettua. 😉

   Vastaa

 5. Hyvä esittely!! Itse olen kaikkien hahmojen sekoitus joka on hieman erikoista :0
  Mutta asiaan!! Esittelit hahmot hyvin ja tarinan ideaa tuli mukavasti selville :) ja en oo ny kommentointi tuulella :(
  Ps. Noi nimet on ihania!!

  Vastaa

  1. Kiitos! 🦋 Minä itse olen Victorian ja Lilahin sekoitus. :D Ei sitä aina kommentoimistuulella olla, mutta minun mielestäni hyvä kommentti, kiitos siitä!

   Vastaa

 6. Vaikuttaa hyvältä tarinalta, ja hahmojen esittely oli mielenkiintoinen! Olisiko näihin voinut vielä lisätä fun fact -kohdan? Mä rakastan sellaisia :D

  Vastaa

  1. Kiitos! 🦋 Totta, hauskat faktat ovat ihan parhaita! Ehkä voin vielä lisätä, jos saan kaivettua heistä kolmesta vähän lisää tietoja. :D

   Vastaa

 7. Kiva postaus! Lempihahmoni oli Victoria, mutta itse olen ehkä tuo Lilah. Anime-kuvat oli parasta!

  Vastaa

  1. Kiitos paljon! Kiva että Victoria on noin suosittu. 🙃

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *