Q&A vastaukset!

Helouu! Tervetuloa tähän Q&A-postaukseen! Vastaan kysymyksiin, joita minulta kysyttiin. Kiitos Linnea, Olivia, Kastehelmi, Kurre, Erica, Sammal ja pikkusiskoni kaikista kysymyksistä!

 

Miten löysit blogiyhteisön?

Löysin tämän ihanan blogiyhteisömme Testimadon ansiosta! En muista tarkkaan, mutta taisin huomata jollain linkin tarinablogiinsa -taisi olla Cute_Avokado. Hänen bloginsa (Linnean tarinapaja) oli ensimmäinen blogi, jota luin! Sitten löysin kaikki muutkin blogit yksitellen! 

 

Kuinka kauan harkitsit oman blogin perustamista?

Melkein heti, kun löysin blogit, alkoi minulla haave omasta blogista. Se kesti noin puoli kuukautta/kuukauden, sitten pyysin blogia äidiltäni. Sain sen. :)

 

Milloin aloitit kirjoittamisen harrastamisen?

No, en nuorempana edes ollut tajunnut, että harrastan kirjoittamista! Kirjoitin vain todella paljon, en välittänyt mistään muusta. Ehkä ensimmäisen tarinani kirjoitin värityskuvan pohjalta. Kirjoitin kuvasta tarinan, vaikka kirjoitusvirheitä oli enemmän kuin osaisi laskea! Mutta silti kirjoitin sen, noin 6-vuotiaana.  

 

Pidätkö itseäsi hyvänä kirjoittajana?

Tätä olen pohtinut itsekin. Olen ihan hyvä, mutta en yllä yhtä korkealle, kuin jotkut tuntemani. Joissakin kirjoittamisessa olen parempi. En pidä itseäni kauhean hyvänä, mutta osaan arvostaa taitojani.

 

Lempikirjailijasi?

Äh, tämä on vaikea kysymys! Jotta tämä kysymys ei jäisi vastauksetta, vastaan sitten kaksi. 

  • Erin Hunter
  • Rick Riordan

 

 

Lempikouluruokasi?

Taas vaikea kysymys! Ehkä ne kalapalat. Ne ovat eräänlaisia kalapihvejä, rakastan niitä! (Kala on hyvää)

 

Olisi aina liian pimeää vai aina liian kirkasta?

Kuka keksii tällaisia kysymyksiä! (Olivia) XD Mutta vastaan näihin nyt parhaani mukaan. Joten… Ehkä liian pimeää, koska minulla on taipumus migreeniin, joka voi tulla kirkkaasta valosta. Pelkään kyllä vähän pimeää, mutta pelko on parempi, kuin migreeni. :’D

 

Kuunteletko musiikkia nappikuulokkeista, isommista kuulokkeista, kajarista vai suoraan puhelimesta?

Isommista kuulokkeista. Minulla on JBL langattomat kuulokkeet, joista kuuntelen. En käytä melkein koskaan muita. 😅 Bussimatkoilla kuuntelen nappikuulokkeista.

 

Mitä julisteita tms. seinilläsi on?

Seinälläni on itse tekemäni kello ja myöskin itse tekemäni taulu! Usein laitan sinne myös jonkun kauniin lehdestä otetun julisteen. Tykkään siitä, että ne sopivat seinieni väriin!

 

Mikä vaatteet sinulla on juuri nyt yllä?

Nyt, kun kirjoitan tätä, minulla on tiukat siniset farkut, valkoinen t-paita ja musta takki (vähän kuin huppari, ilman huppua). Kaulassani on kultainen koru! Rakastan koruja!

 

Fantasia vai romantiikka?

Siis oikeasti! Rakastan molempia! Fantasiaan voi enemmän uppoutua, mutta romantiikka tekee oloni ihanaksi! Ehkä kuitenkin sanon, että JUURI NYT mieluiten lukisin romantiikkaa. 😉

 

Inhokkivärisi?

Oranssi. Kirkas oranssi on kiva (neon-väri), mutta haalea oranssi taitaa olla inhokkivärini! Se ei sovi minulle, enkä vain pidä siitä. Yrittäkää ymmärtää. XD

 

Haluaisitko lukea nyt tai joskus myöhemmin, kirjoja englanniksi? 

Haluaisin! Tähän mennessä en ole lukenut yhtään, mutta tulevaisuudessa aion! Englanti ei ole vahvuuksiani, joten ei ehkä nyt. 😅 Mutta olisi kiva lukea, esim. Soturikissoja englanniksi!

 

Mikä on lempiemojisi?

Nämä ovat suosikkejani: 🙃💚✨🌸 Eli aika perus. Ehkä olette huomanneet, että käytän niitä? Mutta jos yksi pitäisi valita, niin se olisi tuo vihreä sydän! Vihreä=best ja sydän=best.

 

Onko sinulla tällä hetkellä jokin kirja kesken? Jos on, mikä?

Totta kai minulla on ainakin yksi kirja kesken! Aina! Nyt minulla on Soturikissoista Pitkätähden kosto (toisen kerran) ja Tulijoki. Lisäksi hyllyssäni o, Suklaamurusien Vaahtokarkkitaivas ja joku Demonin merkitsemät.

 

Mikä on lempikouluaineesi?

Kaksi vastausta: äidinkieli ja liikunta. Niin kuin harrrastan liikuntaa ja äidinkieltä! Tykkään myös käsitöistä ja ympäristöopista, mutta nuo kaksi ovat parhaat.

 

Kuinka usein pyörit chateissa?

Ennen aika usein, nyt vain harvoin. Käyn vilkaisemassa välillä TBC:tä, jonka varmasti tiedättekin. Jos ette, niin… Voi voi. XD

 

Mikä on lempimereneläimesi?

Hait ja merihevoset ovat kiinnostavia, mutta delfiinit! Ne ovat kauniita ja leikkisiä! Haluaisin joskus nähdä niitä ihan livenä! <3

 

Piirrätkö välillä? Jos piirrät, mikä on käytetyin piirrosaiheesi?

Kyllä, piirrän toisinaan. Käytetyin piirrosaiheeni on… silmät! Tykkään piirtää silmiä. Ne ovat yksinkertaisia, mutteivat kuitenkaan! Parhaat tulee lyijykynästä ja paperin nurkasta! XD Ja toisena on kukat, totta kai! Niitä on kiva piirtää, varmaan tekin piirtelette kukkia ties minne!

 

Jos saat sanoa vain yhden asian, mihin olet tyytyväinen omassa blogissasi kaikkein eniten?

Siihen, että se on edes olemassa. Olen erittäin tyytyväinen, että sain blogin! Minusta on ollut ihanaa pitää tätä! Toivottavasti tämä vastaus kelpaa, ette ehkä odottanut tätä?

 

Kenet tarinabloggareista tapaisit mieluiten irl?

Eikä! Taas vaikea kysymys! Tapaisin… KAIKKI! Olisi ihanaa tavata kokeneita tarinalogaajia (Linnea, Olivia, Anni, Ester, Taco, NEKKU, Kastehelmi jne. Pahoittelen kauheasti jos unohdin jonkun! ):) Mutta myös muitakin, vasta aloittaneita. Tähän en vain pysty vastata! D:

 

Mikä on lempiartistisi tai -bändisi?

Hmm.. Niitä on kolme. Alla TOP 3 (järjestyksessä):

  1. Fly by nightcore (Joku bändi? En tiedä. Mutta aivan ihanaa musiikkia!)
  2. Alan Walker (Ihana Faded-kappaleen laulaja!)
  3. Kep1er (K-pop -tyttöbändi)

 

Miksi piti kirjoittaa kysymyksiä? (tämä on siskoni kysymys)

Halusin, että kommentoisit johonkin postaukseen, joten sait sitten tähän! Ja enhän minä pakotttanut! Itse halusit! XD

 

Lempilintu?

Varmaan talitiainen. Ne on söpöjä lintuja, joita pyörii pihassa paljon. Mutta jos saisi vastata ihan mitä vain, vastaisin, että en pidä linnuista. Siskoni harrastaa niiden bongausta, mutta minä.. Yöh..

 

Lempiväri?

Vihreä. Lempivärini on siis vihreä, ei kirkas, vaan vähän tumma. Tällainen vihreä suurin piirtein: 💚 ja 🦎

Tykkään myös mustasta ja valkoisesta. Mutta minulla ja ystävälläni on tapana sanoa, että ne eivät ole oikeita värejä. Eihän sateenkaarissakaan ole mustaa ja valkoista?

 

Lempivaate?

Vihreät, leveät housuni. Ne ovat rennot, mutta sopivat kouluun ja kaupunkiin. Tykkään myös vihreästä kesämekostani… Taas vihreää. XD

 

MP se, että Kurre sanoo minua aasiperhoseksi? 😂

Mistäköhän Kurre keski tuon nimen? 😂 Mutta 5/5! Aasiperhonen, sopii mulle… Kohta on uusi laji eläinkirjoissa: aasiperhonen. 😑😂

 

Sinä vihaat, kun joku kirjaimellisesti yrittää olla ilkeä, toisinkuin sinä, joka levität joka paikkaan hyvää mieltä?

Jep. Vihaan sitä! Minä ja kolme ystävääni olemme ne luokan hiket ja epäsuositut. Kaikki muut tytöt ovat ylimielisiä. Ja jotkut ilkeitä. Minä olen se, joka yrittää saada kaikki iloiseksi. Mutta tuntuu, että jotkut yrittävät tahallaan ilkeillä. Vihaan sellaisia ihmisiä!

 

Tykkäät eläimistä?

Totta kai! Tykkään niistä, mutta pelkään aika monia. En halua tehdä edes itikalle pahaa, mutta se on välttämätöntä. Inhoan kyllä niitä, mutta silti. Minulla on vaistomainen suojelunhalu.

 

Rakastat kaikkia värejä?

Kyllä! Tai no, en. Minulla on lempi- ja inhokkiväri, mutta silti. 😅 Lempivärini heittelee usein. Mutta sisimmässäni tykkään kaikista. Vähän sekava vastaus..

 

Suosittele kolme/kaksi todella hyvää kirjaa.

Selvä! Suosittelen nyt sitten kaksi kirjaa, jotka eivät ole niin tunnettuja.

  1. En ikinä luovuta -Koskettava kirja, jossa Emilia joutuu jättämään ratsastuksen sairauden takia. (En pystynyt lukea kirjaa loppuun asti, melkein itkin)
  2. Hobitti -Seikkailu, jonka jokaisen pitäisi lukea. (Kannattaa katsoa myös ne elokuvat!)

 

 

Mikä on sinun omasta mielestäsi blogisi paras postaus?

No, tähän sanon, että kuvat VS sanat -postaus ja Kaksi pisaraa 1. Ne onnistuivat mielestäni todella hyvin. Kuvat VS sanat siksi, koska se on mielestäni omaperäinen idea, jopa minulta! Ja Kaksi pisaraa siksi, koska se vain on ihana tarina!

Ps: Kaksi pisaraa 2 pitäisi tulla pian!

 

Sinä tykkäät koulusta paljon?

Oikeassa olit, mutta et kuitenkaan. Ennen rakastin koulua, enkä halunnut lomia, mutta nyt… Kaipaan lomia, ja haluan pian yläkouluun! Kuudes luokka on takana, ja hyvä vaan, en ole nauttinut siitä kovinkaan. Mutta tykkään, esitelmät ja kaverit on kivoja.

 

Oletko introvertti vai ekstrovertti?

Jos tätä minulta kysytään, yleensä vastaan, että en ole kumpikaan. Että olen ambivertti. Mutta luulen, että olen introvertti, luonteeni ei ole ekstrovertti. Nyt isompana olen kuitenkin vähän avoimempi, mutta ei se tarkoita, että olisin muu, kuin introvertti. Olen se, sillä hyvä.

 

Luetko vai kirjoitatko enemmän?

Tähän on vaikea vastata. Ehkä kuitenkin kirjoitan. Ennen luin PALJON enemmän, mutta se on jäänyt vähemmälle. (Miksi karkasin taas menneeseen..?) Koska kirjoitan nyt joka päivä. En aina tarinoita tai runoja, mutta suunnitelmia ja muuta.

 

Mistä sait idean blogisi nimeen?

Sitten, kun sain tietää, että saan blogin, mietin sen nimeä KOKO AJAN! Listasin niin paljon vaihtoehtoja. Mietin ensin jotain perus esim. Perhon tarinablogi, mutta olen tunnetusti omaperäinen. Sitten keksin Tarinametsän. Tykkään metsistä, haluan suojella niitä. Lisäksi keksin, että jokainen sana olisi yksi kasvi Tarinametsässä. Kasveja pitää kasvattaa, nyt teen sitä, eri tavalla. Se tekee minulle kivan olon. 🌱

 

Onko sinulla muita sisaruksia?(Pikkusiskohan sinulla on, kommenteista päätellen)

Ei ole. On vain tuo sisko, joka on kolmannella nyt. Ja hyvä vaan, en kestä häntä! (Sori, jos luet tätä jostain syystä, sisko) 😂

 

Mikä on lempielokuvasi?

Hmm.. En ole oikein elokuvien katselija, joten en tiedä. Mutta ehkä voin sanoa (taas) pari hyvää leffaa?

  1. Harry Potter ja Viisasten kivi (eka Harry Potter, hyvä oli!)
  2. Twilight; Houkutus (eka osa Twilighteja. Katsoin sen ystäväni kanssa!)
  3. Leijonakuningas (piirretty kyllä, mutta kun sen katsoin joskus, niin ihana!)

 

Oletko testimadossa?

Olen. Olen Perhotyttö. Tästä pääset profiiliini ja testeihini.

 

Katsoitko ottelun, jossa Suomi voitti (jääkiekon) maailmanmestaruuden?

En. Halusin kyllä. Mutta miksi en sitten katsonut? No, vanhempani eivät katsoneet. He eivät ole kovin jääkiekon faneja. Sitten, kun kuulin Suomen voitosta uutisissa, hämmästyin toden teolla! Olisin halunnut katsoa sen! Mutta koska meillä on se yksi televisio, ja vanhempani käyttävät sitä, en voinut. Mutta ihanaa, että Suomi voitti! HYVÄ SUOMI!

 

Kirjoitatko kyseisen sanan ”Ruoan” vai ”Ruuan”?

Kirjoitan sen välillä ”ruoan” ja välillä ”ruuan”. Yleensä käytän toiseksi mainittua. Itse olen pohtinut pitkään, kummin se kuuluu oikeasti kirjoittaa. Mutta koska molempia käytetään, niin minäkin käytän molempia. Välillä se on vähän sekavaa.

 

Mihin Beauxbatonsin tupaan kuulut? (Voit testata sen testimadosta, olen tehnyt sellaisen)

En ole ennen kuullutkaan niistä! Mutta kun testasin, niin kuulun Papillonlisseen (suom. Sileä perhonen). Voitte käydä testaamassa, mihin itse kuuluisitte, niin tästä.

 

Kumpi? :) vai ;)

Vaikea valinta! Ehkä kuitenkin ;) Se näyttää siistimmältä. Ja vähän kujeilevalta!

 

Mikä on lempipähkinäsi?

Öö.. En muista mitään pähkinälajeja… Ehkä hasselpähkinä? Mutta en tykkää oikein mistään pähkinästä.

 

Pidätkö hernekeitosta?

Kyllä ja en. Koulun hernekeitto on pahaa, mutta kotona se on hyvää! Eli, jakelen mielipiteitä!

 

Haluaisitko banaanien olevan suoria?

Öö? En. Se näyttäisi oudolta suorana. Ja se näyttäisi väärältä… Anteeksi. Mutta niiden pitäisi olla tuollaisia käyriä, kuin ovat nyt!

 

Oletko jännittäjä?

Olen! Jännitän vatsallani, ja sitä kramppaa aina, kun edessä on jotain suurta! Jännitän esiintymistä eniten.

 

Mikä kappale jää usein korvamadoksi?

Älkää kysykö… Mutta siis… Se Motonetin mainosbiisi. Toivottavasti tyydytte vastaukseeni. Se laulu on niin ärsyttävä!

 

Onko sinulla kirahvipehmolelua?

Ei ole! Olisi kyllä kiinnostavaa omistaa sellainen! Minulla on varastossa läjä kaikkea, mutta kirahvia ei ole.

 

Millainen oli viimeisin koulun kuvistyösi?

Yritin piirtää WhatsApp -profiilikuvani. Se on kirja, joka on auki sydämenä. Kai tiedätte sen? Yritin piirtää sellaisen lyijykynätyöllä. Valitettavasti se työ jäi vähän kesken. :( Alla se kuva.

 

 

Minkä kirjan olet viimeksi lukenut?

Tähän vastasin jo. Hobitin. XD

 

Mitä aiot lukea seuraavaksi?

Tähän olen jo vastannut periaatteessa. Demonin merkitsemät ja Vaahtokarkkitaivas ovat hyllyssäni odottamassa lukemistani!

 

Mikä on lempifantasiakirjasi, jota moni ihminen ei tiedä? (Eli ei voi olla Harry Potter tai Soturikissat)

Ehkä se on Hobitti. (Tämä esiintyy tässä postauksessa monta kertaa!) Se on jännittävä ja ihana seikkailu! Siitä on elokuvakin, jonka pian varmaan katonkin!

 

Ketä muumeista muistutat eniten?

Sanoisin, että Muumimammaa. Olen huolehtivainen ja kiltti tyyppi.

 

Haetko kuvia Pixabaysta, Pexelsistä vai jostain muualta?

Käytän molempia! Pixabay ja Pexel ovat ihania paikkoja! Ehkä enemmän käytän Pixabayta. Sieltä löytyy milestäni asteen ihanampia kuvia.

 

Käytätkö kynsilakkaa?

Yleensä kyllä. Ja että tästä vastauksesta ei tulisi liian lyhyt, kerron, minkä väristä! Yleensä violettia tai vaaleanpinkkiä. Ei kirkasta siis. :’D

 

Mikä oli ensimmäinen sanasi?

Tätä en muista! Luulisin, että se oli ”äiti” tai ”isä”. Koska ne ovat ne perus, ehkä minäkin sanoin niin?

 

Löytyykö keittiöstänne hunajaa?

Totta kai! Ei ole päiviä, jolloin ei olisi! Hunaja on ihanaa, ja sitä löytyy meiltä aina!

 

Entä vaniljasokeria?

Taas, totta kai! Sitä tulee käytettyä usein, meillä kun leivotaan niin usein!

Ps: kerran laitoin vaniljasokerin (meillä laitetaan aina) sijasta rahkaan leivinjauhetta… Yh, ei ollut hyvää.

 

Mikä oli pienenä haaveammattisi?

Toivoin olevani kirjailija. Heti pienestä asti. Lisäksi halusin olla hevosten hoitaja. Rakastin hevosia. En siis enää harrasta ratsastusta. Joskus myös toivoin olevani lääkäri. Mutta ehei, sen haaveen jätin taakseni!

 

Muistatko mikä oli ensimmäinen kuvistyö, jonka teit koulussa?

Sehän oli ensimmäisellä luokalla! Miten voin muistaa? XD Mutta varmaan se oli eräänlainen kuva minusta. Kun tutustuimme ja piti piirtäää oma kuva. Alla siis se kuva:

 

Onko sinulla lemmikkiä?

Ei ole, mutta haluaisin! Meillä on kyllä koira, mutta se ei ole MINUN omani. Äitini kouluttaa sitä. Joten se ei ole minun. Haluaisin siis oman koiran, tai jonkun vaan. Kissa, papukaija, kala, mikä vaan kävisi!

 

Haluaisitko aloittaa uuden harrastuksen? Minkä?

Minulle kelpaa jalkapallo ja kirjoittaminen, mutta jos koulua ei olisi, haluaisin uuden harrastuksen. Haluaisin harrastaa kuvataidetta jossain kerhossa, sekä valokuvaamista. Rentoja lajeja molemmat.

 

Mitkä ovat niitä blogeja, joita useimmin selailet?

Hmm.. Useimmiten käyn blogaajan blogeissa. Siksi, koska bloggeriin en pysty kommentoida. Mutta käyn niissäkin, älkää huolehtiko! Yleensä löydän itseni Olivian, Cherryn ja Linnean blogeista. Älkää kysykö miksi. :’D

 

Mitä postausta blogissasi on ollut tylsintä/ikävintä kirjoittaa?

Ehkä Vanhoja runoja -postaus. Minulla oli kaikki runot papereina vieressäni ja kopioin ne tietokoneella postaukseksi. Se oli tylsää, kun ei voinut kirjoittaa ”vapaasti”. Mutta nyt olen ylpeä, kun tein sen!

 

Lempi koirarotu?

En tiedä! Tykkään pystykorvaisista koirista, esim. Suomenpystykorvat ja Saksanpaimenkoirat.

 

Oletko aamu- vai iltavirkku?

Perheeni on aamuvirkku. Joten luulin, että minäkin. Mutta en taida olla kumpikaan. Joskus herään aikaisin aamulla (klo 6), mutta silti en tunne olevani kumpikaan. Keskipäivä on se minun juttuni.

 

Mihin asti olet valvonut, silloin kun olet valvonut pisimpään elämäsi aikana?

Olen valvonut klo 2:teen aamuyöllä. Se oli silloin, kun olin kavereideni luona. Totta kai silloin pitää valvoa yli keskiyön! (Kertokaa vaikka kommenteissa, miten teillä on.)

 

Jos saisit poistaa kouluista yhden kouluaineen, mikä se olisi?

Vaikea kysymys. Haluaisin poistaa ruotsin, se on tylsää ja kamalaa. Mutta siitä on hyötyä elämässä… Ehkä poistaisin mieluummin musiikin.

 

Viimeisin lukemasi kirja?

Se on Hobitti. Olen halunnut katsoa sen elokuvan, mutta se on vielä katsomatta. Siispä lainasin sen, kun huomasin sen kirjastossa. Lukekaa vaikka, hyvä kirja!

 

 

Huhhuh! Pitkä tästä tulikin! Toivottavasti se ei haittaa. Pahoittelen, että kuvia en laittanut mukaan, sillä muuten en olisi saanut tätä julkaistuksi ajoissa. Mutta en halua enää vielä pidentää tätä, joten moikka, ensi postaukseen!

16 kommenttia

  1. ”Lisäksi hyllyssäni o” KIRJOITUVIRHE! Anteeks, oli pakko huomauttaa :D
    Kokonaisuudessa hyvä ja kiinnostava postaus 💜 (olen taas kommenttien keksimistuulella…)

    Vastaa

    1. Oho.. Kirjoitin aika nopeasti, joten arvasin, että muutama kirjoitusvirhe sieltä löytyy. Mutta kiitos! (Sama, aina ei keksi mitään) 💚🤍

      Vastaa

  2. Tätä oli kiva lukea!
    En tiedä, pitäisikö mun loukkaantua, kun et maininnut minua niissä, jotka ovat lähettäneet kysymykset :)
    Taisit unohtaa mut ehkä myös kysymyksestä ”Kenet tarinabloggareista tapaisit mieluiten irl?” tai sitten mä kuulun niihin ”juuri aloittaneisiin” :D

    Vastaa

    1. APUA! ANTEEKSI KAUHEASTI! Korjaan sen heti! Kiitos kommentista ja kiitos akun mainitsit! 💚

      Vastaa

  3. Nyt korjasin tuon. Ajattelinkin tosiaan, että kuulut aloittaneiden, sillä aloitit minun jälkeeni. En tarkoittanut vähätellä sinua, pahoittelut! 💚🤍

    Vastaa

  4. Tossa ensimmäinen kuvistyösi kohdan lopussa lukee: ”Alla siis se kuva:” mutta alapuolella ei ole kuvaa. Onko se virhe? Kivoja vastauksia muuten! :D Pisin valvominen on mulla koko yö, mutta joku jolloin olen nukkunutkin niin neljä ehkä? En ole varma.
    Ja sitten tämä kohta jäi mietittymään minua: ”Olisi ihanaa tavata kokeneita tarinalogaajia (Linnea, Olivia, Anni, Ester, Taco, NEKKU, Kastehelmi jne. Pahoittelen kauheasti jos unohdin jonkun! ):)” Mietin miksi minua ei mainittu. Oliko se erehdys, että jätit minut kokeneista tarinabloggaajista pois vai etkö vain halua tavata mua? (Okei ei se haittaa ettet haluaisi, oma päätöksesihän se on :D) Ja siis se miksi mietin on, että perustin neljäntenä blogin tänne yhteisöön, ensin tp sitten oket ja at (okei, näiden järjestyksestä en ole varma kumminpäin) ja sit Tarina-akatemia. Tämä oli ehkä outo huomio, muyta mainitsin siltikin xd

    Vastaa

    1. Kiitos kommentista! Tarkasta tuon kuvan vielä.

      Ja ANTEEKSI KAUHEASTI! Niin, en muistanut kaikkia. Tarkoituksena ei ollut vähätellä muita. Tarkoitin kaikkia. Pahoittelen tuota väärinymmärrystä.
      Haluan totta kai tavat sinutkin! 🤍💚

      Vastaa

  5. Kuva näkyy ainakin minulla..?

    Ja anteeksi vielä kaikille. :(

    Vastaa

  6. Olisinhan vain voinut laskea 1+1 mutta eihän minulta aivokapasiteettia siihen riittänyt.

    Vastaa

  7. Kiva postaus! Nyt kyllä ärsyttää, sillä joka kerta, kun olen avannut Tarinametsän, olen vain katsonut nopeasti ja ajatellut ’jaa, edelleen vain se Q&A-ilmoitus…’ Tajusin vasta nyt, että tämä on itse Q&A! >:(
    Joka tapauksessa hyvä oli, vastailit kysymyksiin selkeästi ja tätä oli hauska lukea. :) Mun pisin valvominen – ei niin mitään hajua. Myöhäisin nukkumaanmenoaika viime aikoina on ehkä kolmelta joitain viikkoja sitten?
    (Ps. Se kirjoitetaan oikeasti ”ruoan”, ”ruuan” on puhekieltä! :D)

    Vastaa

    1. Voi sinua! 😅 Mutta kiitos! Kiva, että osasin vastata hyvin. 😉
      Ps. Nyt tiedänkin sen, vaikka käytännön enemmän ”ruuan” 😶. 😂

      Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *