Soturikissat fanfic- Kosto ikuisesti #1

Tervetuloa mun ekaan jatkotarinaan! Ja koska olen soturikissojen fani, päätin tehdä siihen liittyvän tarinan. En kuitenkaan halunnut suoraan matkia, joten keksin omat klaanit ja omat hahmot! Piirsin kuvankin itse. :´) Kokeilen tässä myös hänkertojaa. Eikun vaan lukemaan!

 

Kosto ikuisesti

Perhokajo tuijotti klaanitovereitaan sanaa sanomatta. Hänen sisällään kasvava raivo ei ollut vielä tullut ulos. Miten he saattoivat? Sen kaiken jälkeen, mitä hän teki!  

“Hyvä on, minä lähden, enkä ikinä tule takaisin!” hän murisi katsoessaan jokaista klaanitoveria vielä kerran. “Teidän valintanne”. Sitten Perhokajo huiskautti häntäänsä ja otti askeleen taaksepäin. Hän näki vielä emonsa surumielisen, mutta pahoittelevan katseen. Keltajalalla ei ollut enää mitään sanomista hänelle! Perhokajo kääntyi ja lähti. Hän ei tiennyt, minne menisi. Jonnekkin, kauas Maaklaanista, kauas kaikista klaaneista. Kenties hän eläisi erakkona. Mutta takaisin hän ei tulisi. 

 

Taivaltaessaan yhä kauemmas kodistaan, hän mietti lukemattomia kertoja, miksi muut eivät uskoneet häntä. Klaanitoverit olivat uskoneet hänen tappavan Savutähden; heidän entisen päällikkönsä. Mutta ei, mäyrä hänet tappoi. Perhokajo oli yrittänyt pelastaa Savutähden. Savutähti oli vain lepäämässä, kun mäyrä hyökkäsi. Nyt muut ajattelivat hänen vain hämänneen mäyrän hajulla. He eivät katsoneet puremajälkeä tarkemmin. Perhokajo ajatteli. Se oli selvästi mäyrän jälki. Hän oli kulkenut pitkään omissa ajatuksissaan, eikä ollut heti huomannut kissan hajua ympärillään. Se ei ollut kotikisun hajua, vaan villin kissan. Eikä vain yhden. Kulkukissajoukko! Hän kulki varuillaan eteenpäin.  

“Kuka sinä olet?” kuului ääni hänen takaansa. Perhokajo säpsähti. Hän kääntyi. Hänen edessään oli -kuin olikin- kuusijäseninen kulkukissajoukko. Sen naarasjohtaja tuijotti häntä varovaisesti, mutta vaativasti.  

“Minä olen vain ohikulkumatkalla…tuolta vuorilta metsille…” Perhokajo änkytti. 

“Oletko sinä niitä laumakissoja?” Naaraan silmät kirkastuivat. “Tiedämmekin niistä paljon! Perhokajo tuijotti sanaa sanomatta kissoja. Mitä he tiesivät ja miten? 

“Minä voisin nyt lähteä…” Perhokajo sanoi vaivaantuneesti. 

“Et! Meillä on vielä paljon puhuttavaa!” Naaraan silmissä oli outo hohde hänen puhuessaan. “Tarvitsemme apuasi…”

   

Vihdoin Perhokajo ymmärsi. Naaras -nimeltään Paju- oli kertonut hänelle kaiken. Paju oli ollut pentuna Tuliklaanin jäsen, mutta hänet oli hylätty kuolemaan, kun mäyrä oli tullut paikalle kesken tarinatauon. Se, kuka oli jättänyt Pajupennun yksin metsään, oli Valkotassu, nyt Valkoviiksi. Perhokajo muisti kokoontumisista mukavan kollin. Ei uskoisi että hän teki noin! Silloinen Pajupentu oli vain täpärästi päässyt pakoon mäyrää, juoksemalla -olihan pieni- sen mahan ali.  

“Meille on käynyt samoin.” Perhokajo sanoi hiljaa. “Molemmat on hylätty yhden mäyrän takia.” 

“Siispä meidän pitää kostaa samalla mitalla!” Paju huudahti liekit silmissään. 

Perhokajo tuijotti Pajua. “Mitä? Kostaa? En minä sellaiseen ryhdy! Päätin lähteä enkä ikinä palaa.” 

“Ei, sinä kuulut meihin. Olet kärsinyt klaanien takia, niin kuin me muutkin.” Paju tassutti erään harmaan kollin luo. “Hillerihäntä kuului Vesiklaaniin. Hänet unohdettiin, koska hän oli ollut kateissa kolme päivää -riistanhakuretkellä-.” Paju osoitti toista kollia ja naarasta. “Simpukka ja Neulanen olivat erakoita. He asuivat täällä järvellä ennen klaaneja, mutta Tuliklaani klaani hääti heidät pois.” Hän sanoi. “Ja Sisu, hän oli kotikisu. Eräänä päivänä hän pyysi lupaa liittyä Vesiklaaniin, mutta soturit hyökkäsivät hänen kimppuunsa. Sisulle jäi ikuisia arpia.” Pajun ääni oli nyt kovempi ja selkeämpi. “Eikä unohdeta Mustaturkkia. Hän oli Ilmaklaanin soturi. Hän taisteli urhoollisesti yhtä petturia vastaan, mutta Kuutähti ei uskonut Mustaturkkia. Hän on rohkein tuntemani kissa!” Paju naukaisi ja katsoi ihaillen naarasta. “No, Kerronko yksityiskohdat?” Hän tivasi Perhokajolta. 

“Ei sinun tarvitse. Minä jään. Voin ehkä auttaa teitä…” 

 

Perhokajo ja kuusi muuta kissaa istuivat hiljaisessa piirissä kiven ympärillä. Oli kulunut kaksi kuuta siitä, kun Perhokajo oli tullut kulkukissojen luo. Tuntui, kun hän olisi aina ollut siellä. Kaikki seitsemän kissaa olivat yhtä perhettä. Nyt he olivat päättäneet sen.

“Lupaatko Sisu, että uskoudut tälle klaanille, jopa henkesi uhalla?” Pajukynnen ääni kaikui kissojen ympärillä. 

“Lupaan!” Sisu henkäisi jännittyneenä. 

“Siinä tapauksessa, saat klaaninimen. Nimeän sinut Sisuturkiksi. Olet yhtä sisukas kuin nimesi on!” 

Sisuturkki kehräsi. Niin kehräsivät kaikki muutkin. Mustaturkki, Hillerihäntä, Simpukkasiipi, Neulasjalka, Pajukynsi, Sisuturkki ja Perhokajo olivat nyt oikea klaani. Klaani, joka kosti vääryydet. Kostoklaani. 

 

 

Siinä oli eka osa! Sanokaa jos haluatte että jatkan tätä! Tämä taisi olla ehkä vähän lyhyt, mutta halusin jättää hyvään kohtaan. ;) Eikun kirjottamaan palautetta!

20 kommenttia

  1. V-A-U!! Aivan uskomattoman hyvää jälkeä. Alan varmaan itsekin kirjoittamaan jotain Soturikissoista sillä tämä innosti minua.
    Juoni on tähän mennessä hyvä ja jatkoa toivoisin todellakin jatkoa!

    Vastaa

    1. Kiitos! Jatkan tätä varmaan viikon välein! Ja kiva että innostuit soturikissoista! <3

      Vastaa

  2. Kiva tarina! Siis aivan mahtava. Eikä ollut liian lyhyt🧡🧡.

    Vastaa

    1. Kiva että tykkäsit! Uusi osa saattaa tulla viikon päästä!

      Vastaa

  3. Aivan super hyvä! <33 Itekki oon sk fani, joten tää oli niin mahtava. 💙 Sä oot tosi hyvä kirjoittamaan. 💚 Ja ehdottomasti jatkoa! 💕 Ootan jo toista osaa.

    Vastaa

    1. Mahtavaa että olette tykänneet! Jatkoa tulee! Ja Kurre, kiitos, tuo merkitsee minulle paljon! 💚

      Vastaa

  4. Wow! Todellakin haluan jatkoa! 💚 Ainoa, mikä häiritsi, oli muutama virhe väliviivojen käytössä, mutta olen täysi perfektionisti, joten älä ihmeemmin välitä. 😅

    Vastaa

  5. Kiva kuulla! Ja väliviivat, joo ne eivät menneet ehkä aivan putkeen. 😅

    Vastaa

  6. Tykkää Sk:sta ja tää oli ihan paras!!!!!!

    Ps: lisäääää tätä!

    Vastaa

  7. VAUDE <3 Ihanaa että joku muukin kirjottaa sk-fanficciä! Ootko jo lukenu mun? :3 No jaa, AIVANNNN ihana! Jatkoa, HETI!!!

    Vastaa

    1. Joo, olen lukenut jotain! Kiitos äärettömästi kaikille kommentoijille! 💚

      Vastaa

  8. Tosi kiva tarina! Ehkä alussa, siis ennen tarinan alkua, olisi voinut kertoa tässä esiintyvät klaanit?

    Vastaa

    1. Kiva että tykkäsit! Joo, ehkä alussa olisi pitänyt kertoa selvemmin klaanit. Mietinkin vähän sitä. 😅

      Vastaa

  9. Tämä tarina tuntui ihan aidolta Soturikissa-kirjalta… Tosi hyvä! Olisi muuten kiva alkaa linkinvaihtoon, kommentoi minun blogiini jos käy.
    Tarinataidetta ja tarinatiedettä, ainontarinat.net.

    Vastaa

  10. Ihan mahtava alku! Luen tätä tosin niin myöhään, että jatkotarinan myöhemmätkin osat ovat ilmestyneet. Menen heti lukemaan nekin!
    Olen jo jonkin aikaa lukenut näitä blogipostauksia (löysin tämän blogin Testimadon ansiosta)

    Vastaa

  11. Moi! Ihana blogi! Harmi että et päivitä tätä enää): mutta aivan ihana blogi kyllä!

    Vastaa

    1. Kiitos paljon! ♥️ Käy muissakin blogeissa, en minä kokonaan ole hävinnyt. 😉

      Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *