Vääränlainen kevät

No niin, pääsemme uuden postauksen pariin! Inspiroituneena Cherryn blogista, päätin tehdä kevätaiheisen! Tämä on tällainen lyhyt tekstinpätkä, joka kertoo keväästä. (Yllätys tosiaan!) Ja ai niin, tervehtiminen unohtui! Moikka ja tervetuloa! XD

 

Vääränlainen kevät

Vihreät lehdet puskevat puista. Eläimet heräävät talviunilta. Vihreys ja ilo palaavat maailmaan taas pitkän talven jälkeen. Ja onneksi palaa. Talvea ei kukaan kestä. Tai en ainakaan minä. Rakastan vihreitä niittyjä ja kukkien tuoksua! Ja niitä kevät tuo tullessaan. Iloa sisälleni, kutitusta jalkapohjiini juostessani nurmikolla.

Mutta tämä kevät on erilainen. Myrskyt taivaalla. Lumikasat pihalla. Ne eivät ole vain jäännöksiä talvesta. Ne ovat uusi talvi. Synkkä, pimeä, kamala. Tämän pitäisi olla kevät. Vihreä, rakas kevät! Mutta ei se tosiaan ole. Tämä ei ole se kevät, jonka tunnen. Tämä on vääränlainen kevät. Pimeyttä talvesta, yhä kevääseen. Sadepilvet vain verhoavat taivasta, kun itken. Itken surusta ja vihasta. Epätoivosta ja hämmennyksestä. Kevään puolesta. Vaikka turha minun on itkeä. Vääränlainen kevät ei ansaitse minua.

 

 

 

 

Siinäpä oli! Huomasitko kenties, että yritin vaihtaa tunnelmaa toisessa kappaleessa? Ensimmäinen kappale oli iloinen ja kepeä, mutta toinen taas synkkä. Vai onko? Nimittäin jos on, onnistuin. Oli tarkoituskin vaihtaa kesken kaiken tunnelmaa.

Olen itse melko tyytyväinen teokseeni. Mutta vain melko. 😅 Rakastan vain tuota loppua! Mutta entä sinä? 

4 kommenttia

  1. Tykkään kyllä tästä, mutta pidempi se olisi voinut olla! Ja joo, tunnelman vaihto erottui hyvin :D

    Vastaa

    1. Kiitos! 💚 No, tällä kertaa lyhyempi, en saanut pidempää aikaiseksi. 🥲😅

      Vastaa

  2. Lyhyt joo oli, mutta muuten ihana! Tykkäsin tunnelman vaihdosta, onnistui ihan hyvin. Eipä muuta, kiva kummiskin!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *